//
you're reading...
Cre8Camp

It’s Cre8camp time! Cre8camp 6 is April 13th

cre8camp_sign_scaled

It’s Cre8camp time again! The latest edition of Cre8con’s unconference series Cre8camp will be April 13th in the community space of ISITE Design. We hope you can attend!

Here are the details:

  • 8:30 am Check-in & Networking
  • 9:00 am Welcome & Orientation – all participants
  • 9:15 am Keynote
  • 10:00 am Develop Topics & Sessions Plan – all participants
  • 10:30 am Session One  (45 mins) – Multiple discussion topics to choose from
  • 11:15 am –BREAK– (10 mins)
  • 11:25 am Session Two (45 mins) – Multiple discussion topics to choose from
  • 12:10 pm –LUNCH– Sack Lunch from Elephants Deli provided
  • 1:00 pm Session Three  (45 mins) – Multiple discussion topics to choose from
  • 1:45 pm –BREAK– (15 mins)
  • 2:00 pm Session Four  (45 mins) – Multiple discussion topics to choose from
  • 2:45 pm Closing feedback session – all participants
  • 3:00 Wrap
  • No-host afterparty at The Lucky Lab [Map] Two blocks from ISITE Design

Eventbrite - Cre8camp Portland 6

Facebook_icon

twitter_icongroups_icon

Photo Credit: AHockley /Flickr: http://www.flickr.com/photos/ahockley/2718146567/in/set-72157606463692695

 

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Naomi Pomeroy - Speaker Cre8Con 2011
Rob Legato - Speaker Cre8con 2011
The lead singer and guitarist of alternative rock band The Dandy Warhols - Courtney Taylor-Taylor
Robyn Tenenbaum - Speaker Cre8con 2011

Archives

%d bloggers like this: